Atracties in de omgeving van uw bosbungalow

Spanning en sensatie voor jong en oud vind je bij een van onderstaande attracties in de buurt.

Kids Playground

Kids Playground is het overdekte speelparadijs in Apeldoorn. Kinderen kunnen zich naar hartelust uitleven in gigantische speelstructuren op diverse speelniveau’s met honderden hindernissen, trampolines, glijbanen, tunnels, springkussens, enz.

Website

Walibi Holland

Zet je schrap voor de wildste attracties van Walibi Holland. Echte snelheidsduivels weten wel waarom Walibi Holland het vetste pretpark is van de wereld. Hier ga je namelijk sneller, harder en hoger!

WebsiteBestel hier je kaartjes online!

Julianatoren

Het leukste dagje uit beleef je bij de Julianatoren. In de meer dan 60 attracties raak je niet uitgespeeld. Swing ook mee tijdens de diverse shows en evenementen!
Bestel snel je kaartjes online met € 2,00 korting!

WebsiteBestel hier je kaartjes online!

Apenheul

Een dagje uit naar Apenheul is altijd verrassend. In het grote, prachtig groene bos loop je tússen de apen! Het dierenpark ligt aan de rand van Apeldoorn, midden in de natuur op de Veluwe

WebsiteBestel hier je kaartjes online!

Schateiland Zeumeren

SchatEiland Zeumeren is het grootste overdekte avonturenparadijs van Nederland (ruim 5.500 m²). Bij SchatEiland Zeumeren vaar je terug naar een tijd van zeevaart, onbewoonde eilanden, verborgen schatten en piraterij.

Website

Klimbos Veluwe

Verscholen in de bossen rond Apeldoorn ligt Klimbos Een park met 8 verschillende route’s,van 0,5 meter tot 18,5 meter hoog, meer dan 120 bruggen,
550 meter tokkelbaan plezier en een Bungeejump.

WebsiteBestel hier je kaartjes online!

Schateiland Zeumeren

Maak van héél dichtbij kennis met de meest bijzondere bewoners van de zee: dolfijnen, bruinvissen, walrussen, zeeleeuwen en zeehonden. In maar liefst elf shows en voorstellingen laten de dieren zich van hun allerbeste kant zien.

WebsiteBestel hier je kaartjes online!