Wandelen in de omgeving van uw bosbungalow

Wandelen met of zonder uw hond? Neem eens een kijkje op één van onderstaande routes.

Ben de Beuk Bomentocht

Gezinsspeurtocht naar verschillende bomen in het Park met allerlei opdrachten en leuke vragen. Geschikt voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Brochure inclusief routebeschrijving is te koop in het Bezoekerscentrum.

Groene wissel wandeling Hoenderloo

Een rondwandeling van 8 km. lang. Begin- en eindpunt bushalte Hoenderloo Centrum (www.ov9292.nl). Met deze acht kilometer lange route in een denkbeeldige achtvorm maakt u een ontzettend leuke wandeling door de afwisselende omgeving van dit Veluwse dorp. Honden mogen aangelijnd mee.

Bloten voetenpad

De A. Vogeltuinen op Landgoed Zwaluwenburg hebben een blote voetenpad gerealiseerd. Volgens Alfred Vogel is het lopen op blote voeten een geweldige remedie tegen geestelijke en lichamelijke moeheid. Hoe voelt het om op mos te lopen? Wat is het effect van de pepermuntplant op een vermoeide voet? En hoe voelen verschillende grondsoorten met de voeten aan? De korte wandeling met verschillende voelbelevenissen eindigt bij een waterbron naast de speeldernis, waar kinderen kunnen klimmen en klauteren op natuurlijke speelattributen.

Website